Bericht 12 Nov 2012, 01:23

Waarom deze site?

Ik ben al geruime tijd gefascineerd door Depeche Mode (laten we zeggen vanaf 1984 ofzo) en in meer of mindere mate actief geweest op fora, echter viel het me op dat er in Nederland eigenlijk heel weinig tot geen informatiebronnen voorhanden waren over DM.
In het jaar 2000 besloot ik de domeinnaam Depeche-mode.nl vast te leggen en was het de bedoeling om daar iets mee te gaan doen... het bleef echter alleen bij de intentie... de jaren verstreken.

In februari 2012 werd ik er weer eens aan herinnerd (door betalingsherinneringen van het hostingbedrijf) dat ik de domeinnaam nog steeds in eigendom had en besloot ik dit forum op te zetten.
Nadat ik samen met Puffino op facebook beheerder mocht worden de facebook-site Depeche Mode Nederland, ben ik aan de slag gegaan met deze website. AngeLinda welk de oprichterster is van de fb-site, heeft samen met Puffino de Admin status gekregen.
Dit forum is gelanceerd op "The day before" 10-11-'12

Ik hoop dat het forum een ontmoetingsplaats gaat worden voor mensen die Depeche Mode misschien net pas ontdekt hebben, mensen die Depeche Mode door de jaren trouw zijn gebleven en mensen die gewoon nieuwsgierig zijn.

Groet,

Deja-Q
Mensen die zelden spreken, zijn meestal het beluisteren waard!.. Anderen spreken heel de dag en zeggen niet veel.


And somewhere...there's someone who cares...
With a heart of gold... To have and to hold.


Deja-Q